• недела, 19 мај 2024
Мешовитиот парламентарен комитет на средба со европратеничката Тинеке Штрик

Мешовитиот парламентарен комитет на средба со европратеничката Тинеке Штрик

Скопје, 3 април 2024 (МИА) - Членовите на Мешовитиот парламентарен комитет – Република Северна Макед...

Вицепремиерот Маричиќ во посета на Стразбур

Вицепремиерот Маричиќ во посета на Стразбур

Скопје, 5 октомври 2022 (МИА) - Заменик п...

Image

Остани поврзан