• вторник, 18 јуни 2024
Брнз: Со членството на Северна Македонија, НАТО дополнително се засили

Брнз: Со членството на Северна Македонија, НАТО дополнително се засили

Скопје, 4 април 2022 (МИА) - НАТО е група од 30 суверени, независни земји кои споделуваат заеднички иде...

Брнз: Дипломатијата пред војната, вистината над лагите

Брнз: Дипломатијата пред војната, вистината над лагите

4 февруари 2022  Светот ја следи неиспровоцираната агресија на Русија кон Украина. Активностите на Русија се зак...

Средба Маричиќ - Брнз: САД остануваат силен поддржувач на европската интеграција на Северна Македонија

Средба Маричиќ - Брнз: САД остануваат силен поддржувач на европската интеграција на Северна Македонија

Скопје, 21 јануари 2022 (МИА) - Американската поддршка во процесот на европскат...

Брнз: Наша основна цел е да ја видиме Северна Македонија целосно интегрирана во ЕУ

Брнз: Наша основна цел е да ја видиме Северна Македонија целосно интегрирана во ЕУ

Скопје, 14 октомври 2021 (МИА) – Наша основна цел е да ја видиме Северна Македонија целосно интегрирана...

Охридски безбедносен форум: Колективен пристап за успешен одговор на новите безбедносни закани

Охридски безбедносен форум: Колективен пристап за успешен одговор на новите безбедносни закани

Охрид, 27 септември 2021 (МИА) - Да работиме колективно за да можеме успешно да одговориме на новите бе...

Брнз: Разочарани сме што членките на ЕУ не успеаја да ја усвојат преговарачката рамка за Северна Македонија

Брнз: Разочарани сме што членките на ЕУ не успеаја да ја усвојат преговарачката рамка за Северна Македонија

Скопје, 23 јуни 2021 (МИА) - Остануваме разочарани што ЕУ земјите членки не успеаа да ја усвојат прегов...

Image

Остани поврзан