• вторник, 18 јуни 2024
Блинкен: САД не беа вклучени во ниту една офанзивна операција

Блинкен: САД не беа вклучени во ниту една офанзивна операција

Kaпри, 19 април 2024 (МИА) - Соединетите Американски Држави „не беа вклучени во ниту една офанзивна...

Image

Остани поврзан