• среда, 17 јули 2024
Во „Јавна соба“ вечер ќе биде отворена ликовната изложба „Еден наставник и многу ученици“

Во „Јавна соба“ вечер ќе биде отворена ликовната изложба „Еден наставник и многу ученици“

Скопје, 29 мај 2024 (МИА) - Во „Јавна соба“ вечерва во 18 часот ќе биде...

Image

Остани поврзан