• вторник, 18 јуни 2024
Драмското студио Тетово најавува нова премиера за годинава -  комедијата „Вај-Фај“

Драмското студио Тетово најавува нова премиера за годинава -  комедијата „Вај-Фај“

Тетово, 24 март 2023 (МИА) - Драмското студио Тетово најавува втора премиера за 2023 година - комеди...

Image

Остани поврзан