• недела, 14 јули 2024
Премиера на претставата за млади „Адамс Фемили“ во Албанскиот театар за деца и млади

Премиера на претставата за млади „Адамс Фемили“ во Албанскиот театар за деца и млади

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Во НУ Албански театар за деца и млади во Скопје вечерва ќе се одржи прем...

Image

Остани поврзан