• среда, 17 јули 2024
Фалсификат парфеми во вредност од околу 4 милиони евра запленети во романското пристаниште Констанца

Фалсификат парфеми во вредност од околу 4 милиони евра запленети во романското пристаниште Констанца

Букурешт, 25 мај 2024 (МИА) - Фалсификат парфеми во вредност од околу четири милиони евра се заплене...

Image

Остани поврзан