• четврток, 30 мај 2024
Во Париз утре состанок на неколку европски лидери на ЕУ за Украина

Во Париз утре состанок на неколку европски лидери на ЕУ за Украина

Париз, 25 февруари 2024 (МИА) - Околу 20 шефови на држави и влади, главно европски, утре ќе одржат с...

Image

Остани поврзан