• вторник, 28 мај 2024
Во северна Италија стапија на сила ограничувањата поради смогот

Во северна Италија стапија на сила ограничувањата поради смогот

Рим, 20 февруари 2024 (МИА) - Во северната италијанска област Ломбардија стапија на сила ограничувањ...

Image

Остани поврзан