• среда, 17 јули 2024
Ученици, наставници и едукатори ја истакнаа потребата од посилно учество на учениците во одлучувањето во средните училишта

Ученици, наставници и едукатори ја истакнаа потребата од посилно учество на учениците во одлучувањето во средните училишта

Скопје, 30 мај 2024   На 30.05.2024 година со јавна презентација и дискусија Зд...

Image

Остани поврзан