• вторник, 18 јуни 2024
Семејствата на израелските заложници го одбележуваат празникот Пасха со нов повик за враќање на нивните најблиски

Семејствата на израелските заложници го одбележуваат празникот Пасха со нов повик за враќање на нивните најблиски

Ерусалим, 22 април 2024 (МИА) - Роднините на израелските заложници држени во Газа ќе го одбележат по...

Image

Остани поврзан