• вторник, 18 јуни 2024
Извештај на ЕП: Нема пречки до ЕУ, Унијата не треба да го одложува приемот на нови членки

Извештај на ЕП: Нема пречки до ЕУ, Унијата не треба да го одложува приемот на нови членки

Стразбур, 28 февруари 2024 (МИА) - Извештајот на Европскиот парламент за проширувањето на ЕУ и рефор...

ЈАР: Пет држави потврдија дека ќе се придружат на БРИКС

ЈАР: Пет држави потврдија дека ќе се придружат на БРИКС

Јоханесбург, 31 јануари 2024 (МИА) - Јужноафриканскиот министер за надворешни работи Наледи Пандор д...

Image

Остани поврзан