• понеделник, 17 јуни 2024
Нема консензус во Советот за безбедност за прием на Палестина за полноправна членка на ОН

Нема консензус во Советот за безбедност за прием на Палестина за полноправна членка на ОН

Њујорк, 12 април 2024 (МИА) - Членките на Советот за безбедност на ОН синоќа не успеаја да се догово...

Image

Остани поврзан