• недела, 14 јули 2024
Не се става светило под поклоп, туку на светилник за да им свети на сите, порача Тимотеј на молебенот во Рим

Не се става светило под поклоп, туку на светилник за да им свети на сите, порача Тимотеј на молебенот во Рим

Рим, 24 мај 2024 (МИА) - Ние им се обраќаме со љубов и почит, но, што треба уште да направиме? Денес...

Молебен на гробот на Св. Кирил во базиликата „Сан Клементе” во Рим

Молебен на гробот на Св. Кирил во базиликата „Сан Клементе” во Рим

Рим, 24 мај 2023 (МИА) – Во базиликата „Сан Клементе” во Рим денеска се одржа молебен на гробот на С...

Џафери и македонска делегација на молебен во базиликата „Сан Клементе“ во чест на Свети Кирил и на аудиенција кај папата Франциск

Џафери и македонска делегација на молебен во базиликата „Сан Клементе“ во чест на Свети Кирил и на аудиенција кај папата Франциск

Скопје, 24 мај 2023 (МИА) - Државно – црковната делегација предводена од претседателот на Собранието...

Image

Остани поврзан