• вторник, 25 јуни 2024
Соопштение од УКИМ за лекторите по македонски јазик на МСМЈЛК

Соопштение од УКИМ за лекторите по македонски јазик на МСМЈЛК

Скопје, 22 април 2024  Почитувани,   Во врска со Соопштението од л...

Соопштение од лекторите по македонски јазик на МСМЈЛК при УКИМ во Скопје

Соопштение од лекторите по македонски јазик на МСМЈЛК при УКИМ во Скопје

Скопје, 22 април 2024  Почиту...

Донесен Законот за употреба на македонскиот јазик кој ќе го замени досегашниот стар 25 години

Донесен Законот за употреба на македонскиот јазик кој ќе го замени досегашниот стар 25 години

Скопје, 26 јануари 2024 (МИА) – Пратениците го донесоа Законот за употр...

Image

Остани поврзан