• вторник, 25 јуни 2024
Европратеничката Штрик за МИА: Политичарите да ги сфатат сериозно и да бидат искрени со гласачите, има многу дезинформации за пристапниот процес

Европратеничката Штрик за МИА: Политичарите да ги сфатат сериозно и да бидат искрени со гласачите, има многу дезинформации за пристапниот процес

Скопје, 10 април 2024 (МИА) - Сфатете ги граѓаните, гласачите сериозно,...

Европратеничката Тинеке Штрик во посета на Собранието

Европратеничката Тинеке Штрик во посета на Собранието

Скопје, 3 април 2024 (МИА) - Пратеничката во Европскиот парламент Тинек...

Image

Остани поврзан