• вторник, 18 јуни 2024
Орбан: Западот е на чекор од испраќање воени единици во Украина, Брисел си игра со оган

Орбан: Западот е на чекор од испраќање воени единици во Украина, Брисел си игра со оган

Будимпешта, 19 април 2024 (МИА) - Западот е на чекор од испраќање војници во Украина и денеска во Бр...

Image

Остани поврзан