• вторник, 18 јуни 2024
Во Делчево гласаа 144 болни и изненоштени лица

Во Делчево гласаа 144 болни и изненоштени лица

Делчево, 23 април 2024 (МИА) - Од вкупно 160 болни и изненоштени лица со право на глас, во текот на...

Image

Остани поврзан