• среда, 19 јуни 2024
Герасимовски: Решен децениски проблем со безбедноста на сообраќајот на улицата ,,Наум Наумовски Борче

Герасимовски: Решен децениски проблем со безбедноста на сообраќајот на улицата ,,Наум Наумовски Борче"

Скопје, 18 април 2024 Општина Центар ја отстрани рампата на улицата „Наум Наумовски Борче” к...

Image

Остани поврзан