• понеделник, 20 мај 2024
Мешовитиот парламентарен комитет на средба со европратеничката Тинеке Штрик

Мешовитиот парламентарен комитет на средба со европратеничката Тинеке Штрик

Скопје, 3 април 2024 (МИА) - Членовите на Мешовитиот парламентарен комитет – Република Северна Макед...

Европратеничката Тинеке Штрик во посета на Собранието

Европратеничката Тинеке Штрик во посета на Собранието

Скопје, 3 април 2024 (МИА) - Пратеничката во Европскиот парламент Тинек...

Image

Остани поврзан