• среда, 22 мај 2024
Во Кавадарци со парада со противпожарни возила одбележан Денот на пожарникарите 

Во Кавадарци со парада со противпожарни возила одбележан Денот на пожарникарите 

Кавадарци, 20 мај 2024 (МИА) - Вкупно 14 моторни возила специјализирани...

Во Музеј на вино Кавадарци уметници творат на тема вински артефакти 

Во Музеј на вино Кавадарци уметници творат на тема вински артефакти 

Кавадарци, 18 мај 2024 (МИА) - Во Музеј на вино Кавадарци уметници твор...

Во Кавадарци работилница „Соработката на локалната самоуправа со народниот правобранител и придобивките од децентрализација за граѓаните

Во Кавадарци работилница „Соработката на локалната самоуправа со народниот правобранител и придобивките од децентрализација за граѓаните"

Кавадарци, 17 мај 2024 (МИА) - „Соработката на локалната самоуправа со народниот правобранител и при...

,,Танец

,,Танец" одржа концерт во Кавадарци 

Кавадарци, 17 мај 2024 (МИА) - Ансамблот за народни игри и песни ,,Танец", одржа концерт синоќа во д...

Во Кавадарци изложба на дела од ликовната уметница Андријана Мациев 

Во Кавадарци изложба на дела од ликовната уметница Андријана Мациев 

Кавадарци, 16 мај 2024 (МИА) - Постхумна ретроспективна изложба на дела...

Во Музеј на вино Кавадарци уметници ќе творат на тема вински артефакти 

Во Музеј на вино Кавадарци уметници ќе творат на тема вински артефакти 

Кавадарци, 14 мај 2024 (МИА) - Во Музеј на вино Кавадарци уметници ќе творат на тема вински артефакт...

Ден на „Станушина

Ден на „Станушина" во Кавадарци  

Кавадарци, 11 мај 2024 (МИА) - Ден на „Станушина" се реализира денеска во Кавадарци, во организација...

Во Кавадарци до 17 часот со 51,23 отсто излезеност за претседателски и 51,29 за парламентарни избори 

Во Кавадарци до 17 часот со 51,23 отсто излезеност за претседателски и 51,29 за парламентарни избори 

Кавадарци, Росоман 8 мај 2024 (МИА) - Во Кавадарци до 17 часот е евидентирана 51,23 отсто излезеност...

Во Кавадарци до 15 часот на гласање излегле 39,22 отсто за претседателските и 38,40 отсто за парламентарните избори

Во Кавадарци до 15 часот на гласање излегле 39,22 отсто за претседателските и 38,40 отсто за парламентарните избори

Кавадарци, Росоман 8 мај 2024 (МИА) - Во Кавадарци до 15 часот е евидентирана 39,22 отсто излезност...

Кавадарци со близу 30 отсто излезност до 13 часот

Кавадарци со близу 30 отсто излезност до 13 часот

Кавадарци, Росоман 8 мај 2024 (МИА) – Кавадарци има излезност од 28,51 отсто на претседателските и 2...

Кавадарци со 16,10 отсто излезност до 11 часот

Кавадарци со 16,10 отсто излезност до 11 часот

Кавадарци, Росоман 8 мај 2024 (МИА) - Кавадарци има 16,10 отсто излезност до 11 часот. Во Росоман, 1...

Кавадарци со 6.22 отсто излезност до девет часот,  Росоман со 5.4 проценти 

Кавадарци со 6.22 отсто излезност до девет часот,  Росоман со 5.4 проценти 

Кавадарци, 8 мај 2024 (МИА) - Кавадарци има 6.22 отсто излезност до девет часот, во Росоман 5.4 проц...

Во Кавадарци и Росоман навреме отворени гласачките места

Во Кавадарци и Росоман навреме отворени гласачките места

Кавадарци, 8 мај 2024 (МИА) - Во Кавадарци утринава навреме беа отворени 60 гласачки места, на кои с...

Ученици помогнаа на самохрана мајка со малолетно дете во Кавадарци

Ученици помогнаа на самохрана мајка со малолетно дете во Кавадарци

Кавадарци, 7 мај 2024 (МИА) -  Ученици помогнаа на самохрана мајка...

Во Кавадарци пријавени за гласање 167, во Росоман 69 немоќни лица

Во Кавадарци пријавени за гласање 167, во Росоман 69 немоќни лица

Кавадарци, 7 мај 2024 (МИА) - Во Кавадарци се пријавени за денешното  гласање 167, а во Росоман...

Image

Остани поврзан