• понеделник, 22 април 2024
Димовски: Системски пристап за развој на зелената дигитализација на локално ниво

Димовски: Системски пристап за развој на зелената дигитализација на локално ниво

Скопје, 11 октомври 2023 (МИА) - Еден од главните идентификувани предизвици за зелена дигитализација...

Image

Остани поврзан