• четврток, 30 мај 2024
Промоција на книгата  „Два опита (Конески и Старделов)“ од проф. д-р Иван Џепароски

Промоција на книгата „Два опита (Конески и Старделов)“ од проф. д-р Иван Џепароски

Скопје, 5 март 2024 (МИА) -  Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во соработка со Филозофскиот...

Image

Остани поврзан