• среда, 19 јуни 2024
Гарибашвили: Ќе го укинеме законот за странски агенти во случај на пристапување на Грузија во ЕУ

Гарибашвили: Ќе го укинеме законот за странски агенти во случај на пристапување на Грузија во ЕУ

Тбилиси, 20 април 2024 (МИА) - Лидерот на грузиската владејачка партија „Грузиски сон“, Иракли Гариб...

Гарибашвили: Воведувањето санкции кон Русија ќе ја разурне грузиската економија

Гарибашвили: Воведувањето санкции кон Русија ќе ја разурне грузиската економија

Тбилиси, 24 мај 2023 (МИА) - Тбилиси не може да си дозволи воведување санкции кон Москва што можат д...

Османи – Гарибашвили: Претседателството со ОБСЕ активно се ангажира за поддршка на луѓето од конфликтните региони

Османи – Гарибашвили: Претседателството со ОБСЕ активно се ангажира за поддршка на луѓето од конфликтните региони

Скопје, 11 април 2023 (МИА) - Претседателството со ОБСЕ континуи...

Image

Остани поврзан