• понеделник, 17 јуни 2024
Без струја селата Волково и Кучково, како и неколку улици во Кисела Вода и Гази Баба

Без струја селата Волково и Кучково, како и неколку улици во Кисела Вода и Гази Баба

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа без електричн...

Image

Остани поврзан