• вторник, 27 февруари 2024

Увид во изградбата на пругата Куманово-Бељаковце

Увид во изградбата на пругата Куманово-Бељаковце

Скопје, 11 декември 2023 (МИА) - Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски денеска ќе изврши увид во изградбата на пругата на Коридор 8, делница Куманово-Бељаковце.

При увидот Бочварски ќе биде придружуван од директорот на Транспортната заедница Матеј Закоњшек и директорот на ЖРСМ Инфраструктура Зоран Трифуновски.вј/мд/

Фото: МИА архива

Остани поврзан