• четврток, 13 јуни 2024

Средба на раководството на СВР Скопје со претставниците на мисијата на ОБСЕ

Средба на раководството на СВР Скопје со претставниците на мисијата на ОБСЕ

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Раководството на СВР Скопје денска имаше работна средба со претставниците на мисијата на ОБСЕ во Скопје, соопшти МВР.  

На средбата е потенцирана успешната соработка која СВР Скопје ја имаше со мисијата на ОБСЕ во Скопје за целиот период на претседателските и парламентарните избори 2024 година.

Раководството на СВР Скопје изрази благодарност за ангажманот и присутноста на ОБСЕ според договорената агенда во текот на одржувањето на изборите.са/

Фото: МВР

Остани поврзан