• среда, 15 мај 2024

Спасовски: Фактите се тие, а пред фактите и боговите молчат

Спасовски: Фактите се тие, а пред фактите и боговите молчат

Скопје, 13 март 2023 (МИА) - Нема заштита за ниту еден и треба да бидеме на јасно дека заврши времето кога имаше заштита, за убиство на Мартин Нешковски, заштита за низа на убиства коишто се случуваа во тоа време и кога ова министерство за внатрешни работи беше нарекувано со едно друго име, напиша министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на неговиот фејсбук профил.

- Фактите се тие, а пред фактите и боговите молчат, објави Спасовски на ФБ. цр/нд/

Фото: фејсбук Оливер Спасовски

Остани поврзан