• понеделник, 11 декември 2023

Селото Бојане утре без струја

Селото Бојане утре без струја

Скопје, 25 септември 2023 (МИА) – Корисниците од скопското село Бојане утре од 8:30 до 15:00 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето технички интервенции во електродистрибутивната мрежа од страна на екипи на ЕВН Македонија АД. вј/лв/

Фото: МИА архива

Остани поврзан