• вторник, 20 февруари 2024

Промоција на публикацијата „Медиумите и човековите права (анализи) на ИМА

Промоција на публикацијата „Медиумите и човековите права (анализи) на ИМА

Скопје, 28 ноември 2023 (МИА) - Промоција на публикацијата „Медиумите и човековите права (анализи)“ и панел-дискусија во организација на Институтот за медиуми и аналитика ИМА. 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан