• четврток, 21 септември 2023

Прес-конференција пред заминувањето на нашите спортисти на Летната параолимпијада во Берлин (во живо)

Прес-конференција пред заминувањето на нашите спортисти на Летната параолимпијада во Берлин (во живо)

Скопје, 9 јуни 2023 (МИА) - Прес-конференција на Агенцијата за млади и спорт и Специјалната Олимпијада по повод заминувањето на нашите спортисти на Летните олимписки игри, што ќе се одржат од 12 до 26 јуни во Берлин. 

Остани поврзан