• сабота, 18 мај 2024

Прес-конференција на претседателскиот кандидат Максим Димитриевски (во живо)

Прес-конференција на претседателскиот кандидат Максим Димитриевски (во живо)

Скопје, 24 април 2024 (МИА) - Прес-конференција на претседателскиот кандидат на ЗНАМ, Максим Димитриевски.

Фото: МИА архива

Остани поврзан