• среда, 29 мај 2024

Прес-конференција на министерката Петровска и норвешкиот министер за одбрана Грам (во живо)

Прес-конференција на министерката Петровска и норвешкиот министер за одбрана Грам (во живо)

Скопје, 25 септември 2023 (МИА) – Прес-конференција на министерката за одбрана Славјанка Петровска и министерот за одбрана на сојузничка Норвешка, Бјорн Арилд Грам, кој е во официјална посета на нашата држава.

Остани поврзан