• среда, 17 април 2024

Прес-конференција на МВР Спасовски, уапсен Љупчо Палевски-Палчо (во живо)  

Прес-конференција на МВР Спасовски, уапсен Љупчо Палевски-Палчо (во живо)  

Скопје, 5 декември 2023 (МИА) – Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан