• сабота, 18 мај 2024

Прес-конференција на градоначалничката на Скопје Арсовска(во живо)

Прес-конференција на градоначалничката на Скопје Арсовска(во живо)

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Прес-конференција на Град Скопје. 

 

Остани поврзан