• сабота, 25 мај 2024

Прес-конференција на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска (во живо)

Прес-конференција на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска (во живо)

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Прес-конференција на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска. 

Остани поврзан