• четврток, 30 мај 2024

Прес-конференција на „Алкалоид“ и Универзитетската клиника „Козле“ (во живо)

Прес-конференција на „Алкалоид“ и Универзитетската клиника „Козле“ (во живо)

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Прес-конференција по повод донацијата од „Алкалоид“ АД Скопје на иновативниот лек „Омепразол“ во течна форма за Универзитетската клиника за респираторни заболувања кај децата „Козле“.

Остани поврзан