• недела, 24 септември 2023

Премиерот Ковачевски во посета на објектот на градинката „Пролет"

Премиерот Ковачевски во посета на објектот на градинката „Пролет

Скопје, 3 март 2023 (МИА) - Премиерот Димитар Ковачевски денеска ќе го посети објектот на детската градинка „Пролет" во Општина Центар, која е во фаза на изградба.

При посетата ќе го придружува градоначалникот на општина Центар, Горан Герасимовски.вј/хс/

Фото: МИА архива

Остани поврзан