• петок, 14 јуни 2024

Поради дефект со намален притисок на вода корисниците од Волково

Поради дефект со намален притисок на вода корисниците од Волково

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Поради уличен дефект од Ф - 100мм на ул. „Борис Бојаџиски“ 47 во населба Ѓорче Петров, со намален притисок на вода ќе останат корисниците од Волково.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје - на отстранување на дефектот ќе се работи од 10:15 часот до негово санирање. сст/дма/

фото МИА архива

Остани поврзан