• петок, 01 март 2024

Обраќање на премиерот Ковачевски по повод празникот Свети Климент Охридски

Обраќање на премиерот Ковачевски по повод празникот Свети Климент Охридски

Скопје, 8 декември 2023 (МИА) - Обраќање на премиерот Димитар Ковачевски на настанот по повод одбележувањето на државниот празник 8 Декември – Свети Климент Охридски.

Остани поврзан