• недела, 24 септември 2023

Обраќање на премиерот Ковачевски на презентацијата на регионален саем за вино Wine Vision by Open Balkan (во живо)

Обраќање на премиерот Ковачевски на презентацијата на регионален саем за вино Wine Vision by Open Balkan (во живо)

Скопје, 10 јуни 2023 (МИА) - Обраќања на премиерот Димитар Ковачевски и на министрите за земјоделство на Северна Македонија, Албанија и Србија, Љупчо Николовски, Фрида Крифца и Јелена Танасковиќ на презентацијата на најголемиот регионален саем за вино и успешна винска приказна Wine Vision by Open Balkan.

Остани поврзан