• четврток, 22 февруари 2024

Нацрт патоказите за владеење на правото и за реформа на јавната администрација пред матичните собраниски тела

Нацрт патоказите за владеење на правото и за реформа на јавната администрација пред матичните собраниски тела

Скопје, 11 декември 2023 (МИА) - Националниот совет за евроинтеграции и собраниската Комисија за европски прашања денеска во Собранието ќе одржат заедничка седница. 

На дневен ред е Разгледување на Нацрт Патоказ за владеење на правото и Нацрт Патоказ за реформа на јавната администрација. ев/мд/

Остани поврзан