• понеделник, 08 април 2024

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

2 март 2024

Анталија - Продолжува Дипломатскиот форум во Анталија, со повеќе панели.

Торонто - Италијанската премиерка Џорџа Мелони во посета на Канада.

Тунис - Протест на повик на синдикатот во знак на протест поради блокадата на преговорите за плати.
,
Лондон - Доделување на Британските музички награди - Бритс.

Остани поврзан