• понеделник, 15 април 2024
МИА најави свет

4 декември 2023

Брисел -  Состанок на министрите за внатрешни работи на Европската унија.

Канбера - Француската министерка за надворешни работи Катрин Колона е во дводневна посета на Австралија.

Техеран - Кубанскиот претседател Мигел Дијаз-Канел во дводневна посета на Иран.

Остани поврзан