• недела, 18 февруари 2024

МИА Најави - Свет

МИА Најави - Свет

9 декември 2023 

- Светски ден на сеќавање на жртвите на геноцидот и спречување на такви злосторства

- Светски ден за борба против корупцијата

Тбилиси - Собир на проевропски активисти во Грузија.

Лондон - Марш против климатските промени.

Остани поврзан