• четврток, 11 април 2024

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

26 февруари 2024

 

Лондон - Инвестициски самит за Западен Балкан 2024 година.

Стразбур - Почеток на пленарната сесија на Европскиот парламент што ќе трае до 29 февруари.

Будимпешта - Гласање во унгарскиот Парламент за влез на Шведска во НАТО.

Прага – Средба на премиерите на Чешка, Унгарија, Полска и Словачка.

Женева - Започнува 55. седница на Советот за човекови права на ОН, која ќе трае до 5 април.

Брисел - Состанок на министрите за земјоделство и рибарство на Европската унија. паг/

 

 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан