• сабота, 16 септември 2023

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

28 мај 2023

Кавадарци - Министерката за одбрана Славјанка Петровска и амбасадорката на САД, Анџела Агелер ќе присуствуваат на отворениот ден организиран во рамките на вежбата „Брз одговор 23“ каде ќе бидат прикажани дел од возилата, вооружувањето и опремата која ќе се користи на оваа вежба. (Градски плоштад/ 11:00 – 14:00)

Скопје – Ревијална трка „Вози право, вози здраво“ vol.7. (старт на трката од Порта Македонија/ 11:00, а целта е кај фонтата во Градски парк)

___________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан