• сабота, 15 јуни 2024
МИА Најави МКД

24 мај 2024

Струга - Трибина под наслов „Св. Кирил и Методиј, Стожер на Постоењето!“ во организација на ВМРО-ДПМНЕ во рамките на свеченоста по повод одбележувањето на празникот на рамноапостолите Св. Кирил и Методиј на која пред присутните ќе се обрати и лидерот Христијан Мицкоски. (Во црквата Св. Богородица во Калишта/13:00)

Скопје -  Натпревар од лигата во прецизно слетување со едрилица во организација на Аероклуб Скопје. (Спортски аеродром Скопје/12:00)

 

__________________________________________________________ 

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан