• среда, 10 јули 2024

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

9 јуни 2024

Скопје - Социјалдемократскиот сојуз ќе го одржи 29. Конгрес. (Хотел „Александар Палас“/11:00) - медиумите ќе имаат можност за фото и видео инсерти на почетокот на Конгресот. 

Скопје - Први фестивал за женско здравје “Јас сум…” во организација на Здружение на граѓани Младите можат. (Парк шума Гази Баба/11:00 - 15:00)

Скопје - Урбан ФМ Фестивал. (Градски Парк, Вембли/17:00)

__________________________________________________________________ 

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан