• сабота, 25 ноември 2023

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

11 јуни 2023

Кавадарци – Претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски ќе учествува на трибина на тема  „Континуирана грижа за вас“, во организација на Комисијата за труд и социјална политика на СДСМ. (Дом на култура / 12.30)

Скопје – Сојузот на средношколци на Република Северна Македонија на Трет конгрес ќе избира нов претседател. (Прес-конференција во прес-салата на Град Скопје, т.е. фоаје до салата на Советот/ 13:30)

___________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан